Fysiotherapie op maat!

Fysiotherapie van de Braak en Maas geeft fysiotherapie op maat! Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden zoveel mogelijk behandelmethodes zodat we direct in kunnen spelen op uiteenlopende klachten.
Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite hebt met bewegen. Onze fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij helpen u graag.

Persoonlijk en verantwoord

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen.
Daarna stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. We maken vaak gebruik bij onze behandelingen van geavanceerde cardio apparatuur.

Bekwaam in bewegen

Wij zijn deskundigen op het gebied van houding en beweging en hebben minimaal een vierjarige HBO-opleiding afgerond, aangevuld met vervolgopleidingen en cursussen.
Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met verschillende lichamelijke klachten op persoonlijke wijze.

Pijn en revalidatie

  • Sportblessures of klachten door overbelasting.

  • Lichamelijke problemen vanwege een ongeval of ziekte.

  • Pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt.

  • U kunt bij ons terecht. Ook kunnen wij u helpen revalideren na een operatie of ongeval.

Gespecialiseerd

Naast het feit dat wij BIG geregistreerde medische professionals zijn, werken wij niet in een sportschool of gym.
Onze faciliteiten worden alleen door onszelf gebruikt en zijn speciaal opgezet en ingericht om u te ondersteunen bij herstel of training. Hierdoor kunnen wij doelgerichter, effectiever en ook ongestoord aan uw herstel werken.