Specialismen

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden zoveel mogelijk behandelmethodes zodat we direct op uiteenlopende klachten kunnen inspelen.

no description available

Fysiotherapie

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden zoveel mogelijk behandelmethodes zodat we direct in kunnen spelen op uiteenlopende klachten.

Meer over fysiotherapie
no description available

Manuele therapie

Wanneer u een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn aan heeft, kan manuele therapie u helpen.

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie richt zich op het bewegend vermogen van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden.

no description available

Kinderfysiotherapie

Kinderen leren spelenderwijs. Sommige kinderen hebben nou eenmaal meer oefening nodig om een vaardigheid te leren dan anderen.

no description available

Echografie

Een echografie is een comfortabele manier om u te onderzoeken. Het brengt het bewegingsapparaat gedetailleerd in beeld.

no description available

Dry needling

Dry needling is geen acupunctuur. Dry Needling is gericht op het uitschakelen van ‘triggerpoints’ die kenmerkend zijn voor pijn in spieren.

no description available

Medical taping

Medical taping gebruikt elastisch gekleurde tapes die spieren ondersteunen zonder ze te beperken. Spieractiviteit helpt mee bij het versnellen van het genezingsproces.

no description available

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen.

no description available

Fysiotherapie bij COPD

Het is aangetoond dat COPD-patiënten die voldoende bewegen, zich minder benauwd voelen na inspanning en sneller herstellen na een infectie.

no description available

Fysiotherapie bij NAH

Het is ontzettend belangrijk om een zo actief mogelijk leven te blijven leiden. De gespecialiseerde fysiotherapeut is er voor u om u te begeleiden met een oefen- of revalidatieprogramma.

Fysiotherapie bij etalagebenen

Coronavirus plaatje, Covid19,

Herstel na Covid-19

Binnen de praktijk heeft Longfysiotherapeut Ron Tames  zich gespecialiseerd om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij herstel na COVID-19. Hij is up-to-date met betrekking tot behandeling van de restklachten van dit virus.