Over ons

Fysiotherapie van de Braak en Maas heeft een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten. Onze specialisaties zijn o.a. manuele therapie en geriatriefysiotherapie.

Foto gezondheidscentrum

Vanuit ons gezondheidscentrum bieden wij met 6 therapeuten, voor iedere klacht aan het bewegingsapparaat, fysiotherapeutische zorg onder een dak. Fysiotherapie van de Braak en Maas heeft een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten: specialisatie zijn o.a. manuele therapie, geriatrie fysiotherapie. Daarnaast onderhouden wij korte lijnen met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners in en rondom Tilburg. Wij zorgen er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt.

Dagelijks melden zich mensen bij onze praktijk met verschillende wensen. Een paar voorbeelden:

“Ik wil weer kunnen hardlopen zonder pijn – meedoen met de Ten Miles”

“Ik zou zo graag willen dat ik niet zo vaak hoofdpijn heb zodat ik gewoon mijn werk kan blijven doen en minder vaak leuke afspraken hoef af te zeggen”

Zo kunnen we er veel meer noemen. Van mensen met ‘klachten aan rug en nek’, ademhalingsproblemen tot patiënten die geopereerd zijn aan de heup of knie. Noem maar op, allemaal mensen met problemen die hen hinderen om de dingen te kunnen doen die ze zo graag weer zouden willen.

Wij, de gespecialiseerde therapeuten van Fysiotherapie van de Braak en Maas, willen al deze mensen de beste behandeling geven.

Boet van de Braak

Wij zorgen er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt.